fbpx
Політика

«Ялтинський майданчик використали з максимальною користю для України», – Чечетов

Десятий форум Ялтинської європейської стратегії можна вважати одним з найбільш змістовних не тільки за складом учасників, але і щодо дискусії, а також за значимістю проблем, які були на ньому порушені. Про це розповів народний депутат України, перший заступник голови фракції «Партії регіонів» Михайло Чечетов.

«Регіонал» підкреслив, що вперше представники «українського політичного бомонду», представлені в Ялті, грали як одна команда, передає прес-служба «Партії регіонів».

«Представники різних українських політичних сил в черговий раз довели в Ялті, що вони готові консолідуватися і далі заради європейського майбутнього нашої країни», – заявив Михайло Чечетов.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За його словами, під час саміту в Ялті не тільки провладні, а й опозиційні політсили України «грали на одному майданчику». Обидві сторони захищали як національні інтереси України, так і європейську перспективу своєї країни.

Заступник голови фракції «Партії регіонів» вважає, що інтелектуальний і публічний ялтинський майданчик був використаний максимально і українською владою, передусім, в особі Віктора Януковича.

«Президент України, вже починаючи зі свого першого виступу у Верховній Раді, коли відкривалася чергова сесія, зміг консолідувати і провладні фракції, і опозицію в напрямку переможного фінішу на саміті у Вільнюсі», – розповів Чечетов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Саме на саміті в Ялті всі і побачили результат роботи президента. Навіть Арсеній Яценюк визнав, що внутрішні протиріччя опозиціонерів і провладних депутатів відійшли на задній план. Яценюк виступив відкрито в Ялті, запевнивши, що сторони готові консолідуватися.

«Ми реально цінуємо і бачимо бажання президента Віктора Януковича отримати позитивне рішення на саміті у Вільнюсі. Я думаю, що майданчик Ялти був  максимально використаний в наших національних інтересах», – підсумував Чечетов.

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: