fbpx
Кінотеатри

Marvel розповіла про “другу фазу” комікс-фільмів

Компанія Marvel в черговий раз робить ставку на екранізацію коміксів – незважаючи на те, що подібні проекти часто викликають хвилю критики, фінансовий успіх вони мають незаперечний. Акціонери Marvel розраховують отримати від прокату п’яти картин, так званої «другої фази» ні багато ні мало – 5 мільярдів доларів.

6 років тому, коли тільки готувалася до виходу в широкий прокат картина «Залізна людина», про такі суми навряд чи можна було мріяти. Однак касові збори показали, що комікс -фільми цілком мають право на існування – реліз фільмів «першої фази» («Неймовірного Халка», «Залізної людини», «Залізної людини -2», «Тора», «Першого месника» і «Месників») в цілому приніс прокатникам 3,8 мільярди доларів.

«Друга фаза» кіностудії Marvel складається з п’яти повнометражних картин. Перша з них вже вийшла в прокат. На черзі – «Тор 2: Царство темряви», цей фільм стартує на широких екранах у листопаді поточного року. На наступне літо заплановано реліз «Вартових галактики», а в травні 2015 року шанувальників комікс -фільмів очікує стрічка «Ера Альтрон».

Marvel Comics Film (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: