fbpx
Новини світу

Швейцарія залишається найбагатшою країною світу за рівнем доходів населення

 Швейцарія залишається найбагатшою державою на планеті за рівнем доходів на душу населення, про це повідомляється у щорічній доповіді страхової компанії Allianz.

 Як встановили фахівці компанії, середній показник багатства на кожну людину в Швейцарії дорівнює приблизно 141,89 тис. євро за інформацією на кінець минулого року.

 Також експерти страхової компанії Allianz додали, що за Швейцарією з даного економічного показника йде Бельгія. Відзначається, що в цій державі на душу населення припадає в середньому 73,52 тис. євро.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Додамо, у жовтні 2012 року журналісти повідомляли, що, згідно з підрахунками компанії Wealth-X, Швейцарія увійшла до десятки держав з найбільшою кількістю мільярдерів. У зазначеному рейтингу країна займає восьму позицію. Фахівці нарахували в Швейцарській Конфедерації 57 мільярдерів, загальне багатство яких оцінюється в 125 мільярдів доларів.

 Нагадаємо, що аналітики компанії Wealth-X нарахували на планеті 2160 мільярдерів, оцінивши їх загальний стан на 6,2 трлн дол.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: