fbpx
Футбол

Стамбул – головний претендент на проведення фіналу Євро-2020

 Генеральний секретар Англійської футбольної асоціації Алекс Хорн заявив, що в даний момент вже визначився головний фаворит на право проведення фінального і півфінального матчів чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться в 2020 році. Нагадаємо, що ЧЄ – 2020 буде проведений не за традиційним форматом. Матчі чемпіонату Європи відбудуться в різних містах Європи.

 Основним претендентом на право проведення півфіналу і фіналу Євро-2020 став Стамбул. За словами Хорна, саме турецьке місто має найбільше шансів провести фінал.

 Нагадаємо, що до кількості міст – претендентів на проведення матчів Євро-2020 входять Київ і Донецьк. Київський НСК «Олімпійський» також увійшов до списку претендентів на проведення фінального матчу чемпіонату.

 На даний момент подача заявок та їх оцінка триває. В УЄФА пообіцяли визначитися з остаточним списком міст- учасників Євро-2020 вже до осені 2014 року.

 На даний момент бажання провести у себе матчі чемпіонату Європи з футболу позначили 32 національні асоціації. В УЄФА задоволені ажіотажем, який створив майбутній чемпіонат.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: