fbpx
Політика

У Луганській області фотографії з акцій “Батьківщини” використовуються іншими партіями – Бригинець

 Народний України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив, що в Луганській області активістів буквально розривають на частини. За його словами, в ролику комуністів, де вони пікетують обласну прокуратуру, а також на фотографіях Радикальної партії, де вони також пікетують обласну прокуратуру, присутні представники обласного підрозділу «Батьківщини».

«Коли я зайшов в офіс «Батьківщини», то був здивований, побачивши ті ж особи, що були присутні на ролику комуністів і фотографіях радикалів», – написав Олександр Бригинець в Facebook.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Він вирішив поцікавитися у активістів «Батьківщини», як таке могло статися, на що ті відповіли, що всі їхні акції фотографують, а потім видають за свої.

«Мабуть отримують за це гроші з центральних партійних бюджетів», – сказали йому в офісі «Батьківщини» в Луганську.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Дивна ця Луганщина. Або може у всій Україні так: одні працюють, а інші приписують собі результати роботи?», – задався питанням депутат.

Читайте також: