fbpx
Новини світу

Помер в.о. мера Миколаєва

Сьогодні, 24 вересня о 9:00 раптово помер в.о. мера міста Миколаєва Володимир Коренюгін в поліклініці міста № 2. За останніми даними, під час святкування Дня міста 14 вересня чиновник застудився і наступні кілька днів перебував на лікарняному.

За повідомленнями Новости N, Коренюгін з’явився в медичний заклад близько 8 ранку. Раптом йому стало погано. Він став задихатися. Медичний персонал тут же задіяв всі реанімаційні можливості, однак це не допомогло, і чиновник помер.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За словами медичних працівників поліклініки, у Володимира Коренюгіна трапилася закупорка легеневої артерії тромбом. У поліклініку, де знаходиться тіло Коренюгіна, приїхало обласне керівництво Миколаєва, зокрема: губернатор області Микола Круглов та голова обласної ради Ігор Дятлов. Крім цього, в поліклініці працює група експертів зі складу МВС.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

1952 року народження Володимир Коренюгін працював секретарем Миколаївської міської ради з 2006 року. В.о. мера Миколаєва Коренюгін став після смерті градоначальника Володимира Чайки 2 березня 2013 року.

За матеріалами: korespondent.net

Читайте також: