fbpx
Політика

«Свобода» не забороняла продаж сигарет у всіх точках продажу у Львові – Аронець

 Як повідомив представник партії «Свобода» Олександр Аронець, інформація, поширена газетою «Експрес», що партія «Свобода» заборонила продавати сигарети у всіх точках продажу у Львові, не відповідає дійсності.

«Свобода не забороняла продавати сигарети скрізь, тільки в газетних кіосках, відповідно до постанови міськради 9-річної давності, коли «Свобода» мала у міськраді маленьку фракцію», – написав Аронець у Facebook.

Він вважає, що ця стаття насправді показує істерію Ігоря Починка – власника газети «Екпрес», який, за його словами, на цих самих сигаретах і заробляє.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Газета лише ширма», – підкреслив «свободівець».

Як він зазначив, Починок попросту спробує прикрити свою вигоду чимось іншим, оскільки це рішення вдарило по ньому, ось він і хоче перетягнути на свій бік курців.

«Він бреше, що у людей паніка. Ніби у Львові недостатньо гастрономів або супермаркетів, щоб купити сигарети», – написав Аронець.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Як він зазначив, щоб придбати сигарети досить просто перейти дорогу, а паніка насправді лише в голові Починка.

«Така паніка, як «рекетири» у «Свободі», « роші Тягнибока». Може йому перевіритися? Я не фахівець з психіатрії, але якщо його страхи і паніка виходять з голови назовні, то це вже очевидні проблеми. А може він і лікується, але нікому не говорить?)))», – написав Олександр Аронець.

Читайте також: