Опозиціонери з Єкатеринбурга мають намір оскаржити рішення про затвердження Ройзмана мером

 Як стало відомо, представники «Справедливої ​​Росії» і «Російської партії пенсіонерів за справедливість» будуть звертатися до суду, щоб оскаржити рішення міської думи Єкатеринбурга, на засіданні якої Євгена Ройзмана затвердили мером міста.

Представник «Справедливої ​​Росії» Олександр Бурков повідомив, що вони вважають, що на засіданні, насправді, не було кворуму, тому прийняті депутатами рішення є нелегітимними.

У той же час, сам Ройзман вважає, що засідання було легітимним. За його словами, на засіданні був присутній прокурор міста, і якби були якісь порушення, то він відразу б про них повідомив.

Також Євген Ройзман назвав поширеним ходом те, що деякі депутати йдуть із засідання, тим самим намагаючись грати кворумом, щоб не приймати ті чи інші рішення.

Related Post

Наскільки відомо, Ройзман вже зайняв кабінет мера і навіть отримав у своє розпорядження службовий автомобіль – Toyota Camry з водієм.

«Ми сьогодні з Євгеном Миколайовичем Поруновим вранці ділили кабінет. Ряд підказок серйозних я від нього вислухав», – повідомив Євген Ройзман.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment