fbpx
Новини світу

На борту судна “Арктік Санрайз” побували дипломати

 Дипломати вісімнадцяти країн, представники яких знаходяться на борту судна "Арктик Санрайз", затриманого російськими прикордонниками, побували сьогодні на кораблі. Консульські співробітники пробули на «Арктик Санрайз» близько години, поспілкувалися з тими, хто на борту, в тому числі і з членами екіпажу.

 Судно, що належить організації «Грінпіс», продовжує залишатися на рейді в порту Мурманськ, на «Арктик Санрайз» працюють слідчі. Представник російського прикордонного управління додав, що постраждалих і тих, хто потребує допомоги на борту немає, ніяких вимог і скарг від членів «Грінпіс» не надходило.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 На судні «Арктик Санрайз» знаходяться громадяни Росії, США, Великобританії, Франції, Італії, України, Канади, Нової Зеландії, Данії, Аргентини, Нідерландів, Австралії, Бразилії, Туреччині, Фінляндії, Польщі, Швеції та Швейцарії. Російських громадян – четверо.

 Нагадаємо, напередодні проти представників «Грінпісу», що знаходяться на «Арктик Санрайз», СК РФ порушив справу про піратство за фактом нападу на платформу "Прирозломного"​​, що належить «Газпрому».

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Ситуація на "Арктик Санрайз" (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: