МНС РФ попереджає: На Чорноморському узбережжі небезпечно

Міністерство Російської Федерації у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих розповсюдило екстрене попередження про небезпеку дощових паводків на узбережжі Чорного моря та прилеглих територіях. Протягом найближчої доби в регіоні очікуються сильні дощі, які можуть викликати різкий підйом рівня води до небезпечних відміток, повідомили представники ГУ МНС по Краснодарському краю.

На Чорноморському узбережжі висока ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій через підтоплення низинних і прибережних територій населених пунктів. Також не виключаються розмиви доріг, підмиви опор мостів і ЛЕП, прориви дамб, порушення роботи зливових і дренажно-колекторних систем.

Related Post

Сьогодні вранці удар стихії відчув на собі передолімпійський Сочі. Найскладніша обстановка складається в Лазаревському районі, де виявилися підтопленими приблизно 50 придворових господарств. Жителям декількох селищ запропонували тимчасово евакуюватися. Для цього виділені місця в довколишніх санаторіях.

Проливні дощі. Лазаревський район (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Leave a Comment