Іньєста відмовився продовжувати контракт з «Барселоною» – ЗМІ

Днями представники «Барселони» провели зустріч з Андреасом Іньєстою, щоб обговорити з хавбеком «блаугранас» можливість продовження контракту. Про це повідомляє іспанське видання Marca.

За наявними даними, представники клубу пропонували 29-річному іспанському півзахиснику продовжити його контракт, який розрахований до 2018 року, ще на один сезон. Відзначається, що при цьому річна зарплата Андреаса Іньєсти збільшилася б до 12 мільйонів євро. Це зробило б Іньєсту другим найбільш високооплачуваним гравцем у складі «Барселони» після аргентинця Ліонеля Мессі. Тим не менш, іспанський футболіст вирішив відхилити цей варіант.

Related Post

Як заявляють джерела в «Барселоні», переговори з Іньєстою не припинені, і вже найближчим часом обидві сторони проведуть чергову зустріч. Очікується, що на цій зустрічі представники «Барселони» зроблять одному з лідерів команди нову покращену пропозицію.

Нагадаємо, що Іньєста виступає за основну команду каталонської «Барселони» з 2002 року. На рахунку досвідченого хавбека 460 офіційних матчів у футболці «синьо -гранатових», а також шість титулів чемпіона Іспанії і 3 перемоги в Лізі чемпіонів.

За матеріалами: Marca

Leave a Comment