fbpx
Новини світу

МНС РФ попереджає: На Чорноморському узбережжі небезпечно

Міністерство Російської Федерації у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих розповсюдило екстрене попередження про небезпеку дощових паводків на узбережжі Чорного моря та прилеглих територіях. Протягом найближчої доби в регіоні очікуються сильні дощі, які можуть викликати різкий підйом рівня води до небезпечних відміток, повідомили представники ГУ МНС по Краснодарському краю.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

На Чорноморському узбережжі висока ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій через підтоплення низинних і прибережних територій населених пунктів. Також не виключаються розмиви доріг, підмиви опор мостів і ЛЕП, прориви дамб, порушення роботи зливових і дренажно-колекторних систем.

Сьогодні вранці удар стихії відчув на собі передолімпійський Сочі. Найскладніша обстановка складається в Лазаревському районі, де виявилися підтопленими приблизно 50 придворових господарств. Жителям декількох селищ запропонували тимчасово евакуюватися. Для цього виділені місця в довколишніх санаторіях.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Проливні дощі. Лазаревський район (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: