fbpx
Політика

В Україну приїде експертна комісія ЄС для обговорення лібералізації візового режиму

 Експертна місія Європейського союзу відвідає Україну 25-27 вересня для ознайомлення з досягненнями Києва в рамках виконання плану дій щодо лібералізації візового режиму.

"З метою оцінки прогресу в імплементації нашою державою першої фази плану дій щодо лібералізації візового режиму, з 25 до 27 вересня поточного року пройде візит експертної місії в Україну, в ході якого українська сторона надасть свої досягнення в рамках четвертого блоку "Зовнішні відносини, забезпечення фундаментальних прав і свобод" зазначеного плану дій", – повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс на брифінгу у вівторок.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Він зазначив, що в даний час спостерігається позитивна динаміка законодавчої діяльності українського парламенту у сфері прийняття євроінтеграційних законів.

"У МЗС України сподіваються на подальшу плідну роботу нашого парламенту і своєчасне ухвалення відповідного законодавства на шляху підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Є, а також лібералізації ЄС візового режиму для українських громадян", – зазначив він.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: