fbpx
Політика

Власенко: “Лікування Тимошенко за кордоном не буде порушувати закон”

 Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що він не чув ні про який компроміс щодо питання про звільнення колишнього прем’єр – міністра України.

 «Що стосується інформації про який-небудь компроміс у вирішенні даного питання, то я про нього нічого не знаю», – заявив Сергій Власенко під час своєї прес – конференції сьогодні, 24 вересня. Нагадаємо, що в українських ЗМІ з’явилася інформація про те, що незабаром може вирішитися питання про Юлію Тимошенко, а точніше про її лікування за кордоном.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Також правозахисник підкреслив, що засуджені користуються всіма правами людини, які передбачені Конституцією. Винятком є ​​обмеження, які встановлені Кримінально – виконавчим кодексом та законами України. Власенко додав, що, згідно із законодавством у сфері охорони здоров’я України, громадяни мають право попрямувати на лікування за кордон, якщо необхідна медична допомога не надається в установах охорони здоров’я на території України.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Я ще раз наголошую, що законодавство зобов’язує сприяти виїзду на лікування за кордон», – додав Власенко.

 За матеріалами: zn.ua

Читайте також: