fbpx
Політика

Україна і Китай виходять на новий рівень партнерства – Сергій Арбузов

 Сьогодні, 24 вересня, віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов заявив, що в даний момент стратегічні відносини між Китайською Народною Республікою та Україною вийшли на новий рівень партнерства. Про це український політик повідомив на засіданні українсько-китайської міжурядової Комісії. Відзначимо, що в ході даного заходу відбулася зустріч Арбузова з віце-прем’єр-міністром КНР Ма Каєм.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Українська влада надає величезного значення відносинам з КНР та їх розвитку. Україна розглядає Китай не тільки як стратегічного зовнішньоекономічного партнера, а й як основного партнера в Азіатсько-Тихоокеанського регіону. На нашу думку, у нас є всі передумови для розвитку двосторонньої співпраці», – заявив український віце-прем’єр.

 Також Арбузов додав, що сьогодні вдалося закласти міцний фундамент в українсько-китайське стратегічне партнерство. На думку політика, однією з ключових подій нинішнього року для України має стати візит президента Віктора Януковича до Китайської Народної Республіки.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За матеріалами: zn.ua

Читайте також: