fbpx
Спорт

Валуєв: «З боку Повєткіна будуть різні сюрпризи»

 Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Микола Валуєв прокоментував майбутній поєдинок між боксерами Володимиром Кличком (Україна) і Олександром Повєткіним (Росія).

 На думку Валуєва, набору ударів російського спортсмена вистачить для перемоги, але тільки в тому випадку, якщо Повєткіну вдасться вийти на ближню дистанцію. «Але це дуже нелегко зробити з таким досвідченим суперником, як Кличко», – підкреслив співрозмовник журналістів.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Екс – чемпіон світу зазначив, що очікує 5 жовтня на стадіоні «Олімпійський» у Москві "цікавий, красивий бій" і додав: «Поки рано говорити про те, що один з боксерів "однозначно переможе"». Валуєв вважає, що «головним козирем» Повєткіна є цілеспрямованість. «Треба йти до кінця, битися до останнього. Плюс бій відбувається в рідних стінах», – додав Микола Валуєв.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Не встояв колишній чемпіон світу і від того, щоб заінтригувати журналістів. Микола Валуєв пообіцяв, що «з боку Олександра Повєткіна будуть різні сюрпризи, яких Володимир Кличко може не очікувати». «Я їх не знаю і намагаюся не напружувати Сашу розпитуваннями», – пояснив Валуєв.

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: