fbpx
Футбол

Валерій Газзаєв: “В Об’єднаному чемпіонаті буде обов’язковим ліміт на легіонерів”

 Генеральний директор Організаційного комітету Об’єднаного чемпіонату Валерій Газзаєв заявив, що у створеній лізі буде обов’язково присутнім ліміт на легіонерів.

 «Я вважаю, що ліміт на легіонерів просто необхідний. Звичайно, ліміт буде злегка м’якшим, ніж зараз у чемпіонатах. Однак в даний момент це лише розмови. Все знаходиться на стадії обговорення. Зазначу, що дуже часто все, що створюється штучно – в майбутньому не має перспектив. Але все ж 3-4 людини необхідно залишити», – заявив Газзаєв.

 Нагадаємо, що в чемпіонаті України на даний момент за регламентом у складі команди на полі не може перебувати одночасно більше семи футболістів- іноземців.

 Зазначимо, що такий же ліміт встановлений і в російській Прем’єр-лізі. Зазначимо, що нещодавно Валерій Газзаєв заявив про те, що формат і регламент Об’єднаного чемпіонату вже розроблені. Також він повідомив, що всі клуби Росії висловили підтримку чемпіонату.

 «Наша мета – створити один з найсильніших футбольних чемпіонатів у Східній Європі», – заявив генеральний директор оргкомітету чемпіонату.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: