fbpx
Футбол

Аршавін хоче повернутися в збірну Росії

Колишній капітан збірної Росії з футболу, екс – гравець лондонського «Арсеналу», а нині нападаючий пітерського футбольного клубу «Зеніт» Андрій Аршавін заявив в інтерв’ю журналістам про те, що готовий повернутися в російську збірну. Футболіст підкреслив, що кожен спортсмен мріє грати за національну команду. «Але моя справа сьогодні не міркувати, а як можна більше і краще грати за "Зеніт"», – визнає Аршавін.

Свою фізичну готовність форвард оцінює в 70 %. Якби вдавалося виходити на поле у складі «Зеніту» в кожному матчі і відігравати повну гру, а не відсиджуватися на лаві запасних, він був би вже готовий на всі 100 %, додав Аршавін. Однак Лучано Спаллетті (тренер «Зеніту») поки вважає за краще випускати на ігрове поле Халка і Мігеля Данні.

Востаннє Андрій Аршавін грав за російську збірну в серпні минулого року, коли національна команда Росії проводила товариський матч з суперниками з Кот -д’Івуару. З тих пір тренер російської збірної Фабіо Капелло Аршавіна до складу своєї команди не викликав. Всього Аршавін відіграв за збірну Росії 74 матчі, відзначившись чотирма голами.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: