fbpx
Політика

Янукович не хоче звільняти Тимошенко – Власенко

 Президент України Віктор Янукович не хоче вирішувати питання екс-прем’єра України Юлії Тимошенко, стверджує її захисник Сергій Власенко.

"Віктор Янукович не хоче вирішувати це питання. Я звертаю увагу, що це відповідальність особисто Віктора Януковича, і сьогоднішнє засідання підтверджує тільки одне: "кенгурячі суди" в Україні тривають, політичні репресії в Україні тривають, і Віктор Янукович не хоче припиняти політичну агресію щодо своїх політичних опонентів", – сказав С. Власенко журналістам у понеділок після закінчення судового засідання у справі ЄЕСУ.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Він також нагадав, що питання екс-прем’єра активно обговорювалося на Ялтинській щорічній зустрічі YES в п’ятницю і суботу.

"Незважаючи на те, що питання Тимошенко було питанням № 1 Ялтинської конференції, незважаючи на те, що керівні представники Євросоюзу чітко вказали, що без вирішення питання політично мотивованого правосуддя, яскравим прикладом якого є питання Юлії Тимошенко, Віктор Янукович не зможе підписати Угоду про асоціацію, Віктор Янукович не хоче вирішувати це питання", – сказав захисник екс -прем’єра.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: