fbpx
Кінотеатри

Назвали лауреатів телевізійної премії «Еммі»

 У Лос-Анджелесі, США, відбулася церемонія вручення найпрестижнішої нагороди на телебаченні – «Еммі».

Найкращим драматичним серіалом цього року був названий «У всі тяжкі», остання серія якого вийде через 6 днів.

Кращим актором в драматичному серіалі став Джефф Деніелс, який грає головну роль у серіалі «Новини». Вже вдруге поспіль найкращою актрисою драматичного серіалу стала Клер Дейнс за роль у серіалі «Батьківщина».

Кращими акторами другого плану в драматичних серіалах стали актриса Анна Ганн за роль у «У всі тяжкі» і актор Боббі Каннавале – за роль у «Підпільній імперії».

Нагороду за кращий сценарій отримали творці серіалу «Батьківщина».

Премію «Еммі» у категорії «Кращий комедійний серіал» вже вкотре вручили «Американській сімейці». А ось кращим комедійним актором на телебаченні став Джим Парсонс, який грає в серіалі «Теорія великого вибуху». Краща актриса комедійного серіалу – Джулія Луї-Дрейфус, яка отримала нагороду за роль у «Віце – президентові».

Нагороди за ролі другого плану в комедійних серіалах дісталися актрисі Меррітт Уівер за «Сестру Джекі» і акторові Тоні Хейлі за «Віце – президента».

Крім того, нагороду «Еммі» отримав і актор Майкл Дуглас у номінації «Краща чоловіча роль у міні – серіалі або телефільмі» за його роль у «За канделябрами». До слова, цей проект також був удостоєний нагороди в номінації «Кращий міні – серіал або телевізійний фільм»

Читайте також: