fbpx
Суспільство

Шостий мультидисциплінарний фестиваль ГОГОЛЬFEST завершився в Києві

 Учора ввечері, 22 вересня, в Києві офіційно підійшов до свого завершення шостий щорічний мультидисциплінарний Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST – 2013.

Слід зазначити, що організатори фестивалю на останній день проведення приготували особливу програму: перформанс LA PORTE D’OR, режисерами якого виступили Влад Троїцький та Валентин Цзін, означав те, що фестиваль підійшов до свого логічного завершення.

Читайте також:  У Карпатах чоловік впіймав двох гадюк (ВІДЕО)

Крім вищезгаданого перфомансу в останній день роботи мультидисциплінарного фестивалю сучасного мистецтва можна було насолодитися концертом Національного камерного ансамблю «Київські солісти», побувати на презентації книги «За чверть десята», на вуличній сцені послухати концерт таких виконавців як: Stepan I Meduza, Катя Бабкіна+Антон Байбаков, Tanya_Tanya, Куку Шанель та HOBOT&Co і багато іншого.

Читайте також:  Волонтери Дрогобича передали 50 автомобілів Силам оборони України (ВІДЕО)

Наприкінці залишається сказати про те, що за дні своєї роботи фестиваль представив жителям і гостям столиці унікальну можливість ознайомитися з безліччю напрямів сучасного мистецтва.

Нагадаємо, що фестиваль сучасної культури ГОГОЛЬFEST – 2013 розпочався у Києві 13 вересня і проходив на території арт-кластеру «Видубичі».

Читайте також: