fbpx
Політика

Янукович зустрінеться з президентом Польщі у США

 За даними Польського радіо, президент Польщі Броніслав Коморовський збирається взяти участь у сесії ООН, на якій він зустрінеться з президентом України Віктором Януковичем.

 Зазначимо, що зустріч лідерів Польщі та України відбудеться в рамках 68-ї сесії Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй. За даними польських ЗМІ, Коморовський прибуде до Нью-Йорка разом зі своєю дружиною. Під час свого візиту президент Польщі відвідає місце терористичних атак на Всесвітньому торговому центрі, а також військову базу Норфолк. Крім бесіди з українським президентом, у Коморовського запланована зустріч з головою Європейської ради Херманом ванн Ромпеєм.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За словами міністра канцелярії президента Польщі Яромира Соколовського, основними темами для розмови стануть нюанси і перспективи підписання Угоди про асоціацію Києва і ЄС.

 «Зустріч лідерів Польщі та України стане чудовою можливістю для того, щоб поділитися своєю думкою і думками щодо перспектив майбутнього підписання Угоди про асоціацію», – повідомив польський міністр Яромир Соколовський.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За матеріалами: УНН

Читайте також: