fbpx
Шоу-бізнес

Михайло Терьохін став кулінаром

 Довгий час екс-учасник телепроекту «Дом-2» коханий Ксенії Бородіної Михайло Терьохін не міг знайти своє місце під сонцем. З кар’єрою в правоохоронних органах у нього не вийшло, в бізнесі хлопець теж не сильний. Зовсім недавно Михайло Терьохін вирішив спробувати себе в кулінарії і настільки захопився цією справою, що не помінив, як перетворився на справжнього кухаря. Тепер хлопець балує свою кохану Ксенію Бородіну і її маленьку дочку Марусю різними смаколиками.

 Приміром, днями він приготував на сніданок в мультиварці фруктову запіканку. А фотографією свого шедевра Михайло Терьохін поділився з читачами блогу в Instagram. Судячи з фото, сніданок видався не тільки дуже красивим, але і шалено смачним і корисним.

 Нагадаємо, зовсім недавно Ксенія Бородіна та Михайло Терьохін вкотре возз’єдналися. Але цього разу вони навідріз відмовилися від коментарів свого особистого життя. Тепер в соціальних мережах періодично з’являється тільки кілька реплік щодо спільного життя учасників. Решта повідомлення зводяться до розповідей про робочі моменти і публікації знімків діток (від першого шлюбу у Михайла Терьохіна залишився син Данило).

Читайте також: