fbpx
Політика

Суд у справі ЄЕСУ перенесли на кінець жовтня

 З огляду на те, що екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко в черговий раз відмовилася від участі в засіданні суду у справі ЄЕСУ, було прийнято рішення перенести розгляд даного питання на 25 жовтня. Відповідну інформацію розповсюдила прес-служба лідера опозиції.

Також у повідомленні йдеться про те, що суд традиційно відмовився від розгляду клопотання Тимошенко та її захисту на предмет закриття сфальсифікованої проти неї справи.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Слід нагадати, що раніше також було перенесено засідання в даній справі, заплановане на 6 вересня. Так як Тимошенко і того разу відмовилася їхати до суду, засідання було перенесено на сьогодні, 23 вересня. Однак,  екс-прем’єр в черговий раз відмовилася від участі.

Як відомо, Юлія Тимошенко вже більше року не з’являється в суді.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Примітно, що сама Тимошенко раніше стверджувала, що влада цілеспрямовано не доставляє її до суду.

«По-перше, стало очевидно, що стратегія застосування політичних репресій як способу ліквідації політичної конкуренції виявилася провальною. По-друге, мене не доставляють до суду, тому що будь-яке судове засідання для політв’язнів стає публічною політичною трибуною», – говорила екс -прем’єр.

Читайте також: