fbpx
Право

У США ще не прийняли рішення про смертну кару Царнаєва

 Прокуратура Сполучених Штатів Америки в даний момент не може дати точної відповіді на питання «чи вимагати вищої міри покарання для Джохара Царнаєва?». Нагадаємо, що 19 – річний підсудний обвинувачується у скоєнні теракту під час Бостонського марафону.

 На слуханнях, які пройшли сьогодні, 23 вересня, федеральний суддя Бостона ухвалив, що рішення про міру покарання прокуратура повинна прийняти вже до кінця жовтня. У разі, якщо мірою покарання буде обрана страта, то дана вимога прокуратури має бути затверджена генеральним прокурором США Еріком Холдером до 31 січня 2014 року.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, що під час міжнародного марафону в Бостоні 15 квітня прогриміли два вибухи. Під час теракту загинули три особи. Ще понад 200 отримали різні травми. Американські правоохоронці висунули звинувачення щодо події теракту двом братам – Тамерлану і Джохару Царнаєвим. Джохара Царнаєва вдалося затримати 20 квітня. Старший брат – Тамерлан – помер 19 квітня від отриманих поранень при перестрілці з правоохоронцями. Додамо, що молодший брат провину визнав.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: