fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

“З мого боку не було ніякої помилки” – обвинувачений у втечі Мельника

 Правоохоронці, яких звинувачують у службовій недбалості під час втечі екс – ректора Податкової академії Петра Мальніка, вважають себе невинними.

 Про це співробітники правоохоронних органів Василь Вдовиченко та Микола Бедрій заявили представникам ЗМІ під час перерви на підготовчому судовому засіданні у понеділок, 23 вересня. Вдовиченко, який чергував у ніч втечі Мельника в районному відділенні міліції, заявив, що він не винен, і ніякої мови про халатність не йде.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 «Я виконав все, що було потрібно від чергового. У чому моя помилка?», – заявив Вдовіченко.Также він додав, що ніколи особисто з Мельником не перетинався. «Я бачив Петра Мельника тільки на плакатах. Особисто я його жодного разу не зустрічав», – додав Вдовиченко.

 Другий обвинувачений у справі – Микола Бедрій – також заперечує будь провину у втечі екс – ректора. Проте пояснити свою позицію в даному питанні Бедрій відмовився.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що Петро Мельник втік з-під домашнього арешту, і до цих пір про його місцезнаходження нічого не відомо. За різними даними, Мельник перебуває за кордоном, проте де саме – невідомо.

 За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: