fbpx
Новини світу

МНС РФ створить соціальну мережу

Міністерство з надзвичайних ситуацій РФ спільно з Фондом перспективних досліджень розробляє план зі створення соціальної мережі «Команда 112», за допомогою якої користувачі зможуть обмінюватися інформацією про надзвичайні ситуації і виходити на зв’язок з рятувальниками. На створення порталу буде виділено 200 000 000 рублів.

Після авторизації в соцмережі МНС, відвідувачі сайту зможуть викладати наявну у них інформацію в загальний доступ і самостійно оцінювати ступінь загрози. Спеціальний підрозділ рятувальників займеться відстеженням повідомлень і прийняттям рішень про втручання.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Новий сайт буде розташований в Мережі за адресою team112.ru. Запуск соціальної мережі МНС у тестовому режимі відбудеться наступного літа, спочатку в проекті зможуть взяти участь тільки учасники з московською IP-адресою. До створення соціальної мережі «Команда 112» вже залучена група фахівців, що складається з 30 осіб.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, в лютому поточного року в Росії введено єдиний номер рятувальних служб «112». До 2017 року він повністю замінить колишні «екстрені» телефонні номери – «01», «02», «03» і «04» .

МНС перейшла на єдиний номер (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: