fbpx
Шоу-бізнес

Вікторія Дайнеко ледь не постраждала від рук маніяка

Відома виконавиця, випускниця п’ятої «Фабрики зірок» Вікторія Дайнеко ледь не стала жертвою маніяка. У недільний вечір дівчина, нічого не підозрюючи, поверталася додому. Коли вона опинилася вже на стоянці авто біля будинку, помітила, що біля єдиного вільного від машин місця прилаштувався маніяк зі спущеними штанами і робив свою «злу справу». Детальніше Вікторія Дайнеко написала на своїй сторінці в Twitter.

«Не можу вийти з машини, сиджу біля будинку, чекаю поліцію, а все тому, що якийсь дебіл стоїть тут зі спущеними штанами і зрозуміло що робить. І от треба було йому прилаштуватися біля єдиного вільного паркувального місця біля будинку. Добре хоч побачила його до того, як вийшла з машини», – повідомила співачка.

Поліцію довелося трохи почекати. А весь цей час маніяк розгулював по двору і ховався в темряві біля під’їздів. Природно, Вікторія Дайнеко боялася вийти зі свого авто і потрапити в руки лиходія. Але коли на місце події прибули правоохоронці, маніяка як вітром здуло. Добре, що виконавицю добрі поліцейські провели додому.

Читайте також: