fbpx
Новини світу

LG представила нову версію смартфона Vu

 Південнокорейська компанія LG, яка поступово набирає обороти на ринку мобільної техніки, представила нову модель в рамках лінійки смартфонів Vu.

 LG Vu 3, так називається новинка, отримала дисплей з досить нестандартним для смартфона співвідношенням сторін – 4:3. До слова, таке ж співвідношення використовується в Apple iPad mini. У порівнянні з попередніми версіями, LG Vu 3 отримав багато нових можливостей. Крім того, змінився і дизайн самого пристрою. Якщо попередні моделі мали прямокутні кути, то в новій версії вирішили обійтися без них і зробили їх закругленими.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 LG Vu 3 також отримав збільшений дисплей. Його діагональ з 5 дюймів виросла до 5,2. Збільшилася і дозвіл – 1280х960 проти 1024х768. Працює LG Vu 3 на базі чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 800. Смартфон також має 2 Гб оперативної пам’яті, 13-мегапіксельну основну камеру і 2,1-мегапіксельну фронтальну.

 У комплекті з LG Vu 3 буде поставлятися і спеціальний стилус.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Вартість і початок продажів пристрою поки що не називаються.

Читайте також: