fbpx
Кінотеатри

Колін Фаррелл може з’явитися в екранізації Warcraft

 Культова гра Warcraft як ніколи близька до того, щоб все ж опинитися на великих екранах. Чутки про її екранізацію ходили дуже давно – ще з 2006 року, однак лише зараз проект почав подавати справжні ознаки життя.

 Як повідомляють західні ЗМІ, студії Legendary Pictures і Atlas Entertainment, що відповідають за виробництво фільму по всесвіту Warcraft, вже навіть почали кастинг.

 Раніше вже говорилося про те, що постановкою фільму займатиметься режисер фільму «Місяць 2112» Дункан Джонс.

 Що ж до акторів, то в ролі головної героїні творці бачать зірку останньої «Місії нездійсненної» – Полу Петтон. Крім того, на одну з ролей розглядається актор Колін Фаррелл.

 Якщо ж Пола Петтон отримає головну роль у фільмі, то для неї Warcraft стане найбільшим проектом у фільмографії. Раніше вона знімалася в основному на других ролях. Участь Коліна Фаррелла ще також знаходиться під питанням. Він може приєднатися до проекту, а може і відмовитися, тому режисер переглядає і інших акторів.

 Враховуючи те, наскільки величезною є всесвіт гри, а також неймовірне розмаїття персонажів, поки що навіть складно припустити, як будуть розвиватися події фільму.

Читайте також: