fbpx
Шоу-бізнес

Джулія Робертс не бачить одним оком

 Кожна людина в житті стикається з проблемами. Від цього не застрахований ніхто: ні мільйонери, ні знаменитості, ні прості люди. Але хтось вважає за краще тримати в таємниці від оточуючих свої проблеми, а хтось навпаки, розповідає все близьким і друзям в надії на допомогу. У свій час знаменита американська актриса Джулія Робертс теж зіткнулася з величезною неприємністю у своєму житті. Про неї знали найближчі дівчата, а тепер дізнався і весь світ. В інтерв’ю одному закордонному виданню молодша сестра Джулії Робертс Ненсі розповіла, що актриса з дитинства не бачить одним оком. І, незважаючи на це, вона завжди користувалася популярністю у хлопчиків і не комплексувала щодо своєї недуги.

 «Джулія була дуже гарненька і користувалася величезною популярністю в школі. Навіть незважаючи на те, що одне око у неї майже не бачить. Та що там – сестра сліпа на одне око. Це якесь захворювання з самого народження», – зазначила Ненсі.

 Не робила проблеми зі своєї сліпоти Джулія Робертс і тоді, коли вперше вийшла заміж за актора, кантрі-виконавця Лайла Ловетта. Він навіть написав пісню про сліпоту Джулії.

 «Пам’ятаєте, можливо, пісню її першого чоловіка Лайла Ловетта «Одноока Фіона? Фіона – друге ім’я Джулії, і Лайл присвятив саме їй цю пісню», – розповіла молодша сестра знаменитої актриси.

 За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: