fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

З’явилося відео з нічною перестрілкою в центрі Петербурга

В Інтернеті з’явилося відео зі стріляниною, що сталася у вихідні в центрі Петербурга, запис вже набрав 730 тис. переглядів. Як повідомлялося раніше, поліція Петербурга затримала двох передбачуваних учасників нашумілої нічної перестрілки, що сталася в ніч на 21 вересня на вулиці Ломоносова.

Судячи з кадрів відео, в центрі Північної столиці розігралася справжня битва. Поки поліції не вдалося з’ясувати, скільки осіб брали участь у перестрілці, так як свідчення очевидців різняться.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

«Криків ніяких не було. Вони з’єдналися з іншою групою і почали стріляти, але було погано видно, куди саме, бо там знаходиться три заклади», – розповів очевидець Василь Сорока. Співробітники правоохоронних органів у даний час уважно вивчають всі наявні в їх розпорядженні відеоматеріали і продовжують роботу зі свідками.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Раніше російські ЗМІ повідомили, що група з 20-25 молодих вихідців з Кавказу обстріляла з пневматики кілька автомобілів в Санкт-Петербурзі, поранивши дві особи. Потерпілим надали допомогу, а місцева поліція завела з даного приводу кримінальну справу і розслідує подію.

З’явилося відео з нічною перестрілкою в центрі Петербурга (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: