fbpx
Політика

Асад не має наміру залишати посаду президента до виборів

Сирійський президент Башар Асад в неділю провів зустріч з делегацією депутатів Європарламенту, на якій, зокрема, заявив, що «не збирається залишати корабля, що потрапив у бурю».

«Під загрозою саме існування Сирії та її територіальна єдність. Проходить випробування на міцність світський характер держави і принцип толерантності щодо релігійних меншин», – вказав Асад, додавши, що непримиренні екстремістські угруповання всіх мастей своїми діями не залишають уряду іншого вибору, окрім їх знищення. За словами сирійського президента, «розрізнені загони заколотників і терористів ведуть війну в інтересах зовнішніх сил».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Я не тримаюся за свою посаду, але в такій ситуації не можу покинути її», – пояснив президент Башар Асад і нагадав, що вже наступного року в Сирійській Арабській Республіці повинні пройти президентські вибори, на яких і визначиться, хто в наступні роки буде правити в країні: «2014 стане виходом з кризи, і сирійський народ обере в ході голосування того, кому він надає перевагу».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: