fbpx
Кінотеатри

Еллі Кемпер зніметься в “Секс-плівці”

Актриса Еллі Кемпер, яка знялася в серіалі «Офіс», а також в повнометражних комедіях «Подружки нареченої» і «Мачо і ботан», отримала роль другого плану в еротичному фільмі «Секс- плівка». Також до знімальної групи примкне актор Роб Корддрі.

За сюжетом подружня пара записує домашнє відео зі своїми інтимними утіхами суто для особистого перегляду. Якимось неймовірним чином пікантні матеріали губляться, і чоловік з дружиною судорожно намагаються розшукати плівку, поки їх сексуальне життя не стало надбанням широкої громадськості.

Ролі невдалого подружжя в еротичній комедії виконають Джейсон Сігел і Камерон Діас, а Джеку Блеку належить приміряти на себе образ директора кіностудії, що спеціалізується на зйомках фільмів порнографічного змісту (саме в його руки і потрапить хоум-відео сімейної пари).

Сценарій картини "Секс- плівка" написала Кейт Анжело, а за режисерський пульт став Джейк Кездан. Знімальний процес уже стартував, побачити еротичну комедію на широких екранах можна буде у серпні наступного року.

За матеріалами: film.ru

Читайте також: