fbpx
Шоу-бізнес

В Інтернеті з’явилося відео нападу на Вітаса під Петербургом

В Інтернеті з’явився відеозапис нападу на відомого співака Вітаса, зробленbq очевидно під час його виступу в місті Приозерськe Ленінградської області. Раніше в низці ЗМІ з’явилася інформація про те, що під час концерту співака невідомий чоловік пробрався на сцену, а потім накинувся на нього і почав душити.

У ГУ МВС по Санкт -Петербургу і Ленобласті цю інформацію не підтвердили, зазначивши лише, що до них заява про напад не надходила.

Судячи з запису, невідомий чоловік розірвав тканину театральної завіси і дійсно з’явився на сцені. Видно навіть, що він намагається дотягнутися до співака, однак охоронці артиста відтісняють чоловіка. Продюсер Вітаса Сергій Пудовкін написав на своїй сторінці в соціальній мережі, що невідомий, який напав на Вітаса, перед цим ховався під сценою, і що після нападу його ледве скрутили кілька співробітників поліції.

Пудовкін стверджує, що інцидент стався на міській площі Приозерська, де зібралося більше 10 тис. осіб, відзначаючи день міста. Представники співака також припускають, що цей напад міг бути скоєний з помсти, маючи на увазі нашумілу справу Вітаса в травні цього року, коли він збив велосипедистку .

В Інтернеті з’явилося відео нападу на Вітаса під Петербургом (відео):

За матеріалами: vz.ru

Читайте також: