fbpx
Спорт

У Словенії презентували емблему українського Євробаскету-2015

Сьогодні, 22 вересня, міжнародні змагання Євробаскет-2015, які пройдуть в Україні, отримали офіційну емблему. Португальські дизайнери, розробляючи логотип українського турніру, постаралися поєднати елементи українського народного танцю з традиційним європейським стилем, у результаті увазі учасників прес-конференції був представлений восьмикольоровий баскетбольний м’яч.

Презентація офіційної емблеми відбулася на «Стожиць-арені» у Любляні (Словенія). В урочистому заході взяли участь президент Федерації баскетболу України Олександр Волков, віце -прем’єр України Олександр Вілкул, директор Євробаскету-2015 Маркіян Лубківський, виконуючий обов’язки президента ФІБА-Європа Сіріель Куманс і генеральний секретар ФІБА- Європа Каміл Новак.

"Ми багато працюємо над підготовкою турніру. Євробаскет став глобальною подією. Якщо ви побачите число глядачів, бродкастерів – це не тільки єврочемпіонат, це глобальний захід. Очевидно, що Євробаскет став кращим зональним турніром у всьому світі. Ми хочемо ставати все кращими і кращими", – заявив Каміл Новак.

Євробаскет-2015 (відео):

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: