fbpx
Політика

Вірменія і Білорусь підтримали РФ у врегулюванні сирійського конфлікту

 У ході засідання Ради колективної безпеки ОДКБ президенти Вірменії і Білорусі висловили свою підтримку діям Російської Федерації щодо врегулювання конфлікту в Сирії.

 «Щодо питання конфлікту в Сирії та з інших проблем ми діємо в єдиному ключі з Російською Федерацією», – заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Своєю чергою, вірменський лідер Серж Саргсян заявив, що Вірменія також виступає за врегулювання конфлікту в Сирії в найближчі терміни. Також Саргсян додав, що конфлікт має бути вирішено виключно на основі міжнаціонального діалогу.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «В даному контексті однозначно ми на стороні мирного врегулювання сирійського конфлікту. Ми вітаємо домовленість між Сполученими Штатами Америки та Російською Федерацією», – заявив президент Вірменії.

 Нагадаємо, що 14 вересня в Швейцарії відбулася зустріч міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова з держсекретарем США Джоном Керрі, на якій вирішувалося питання вивезення хімічної зброї з території Сирії. Дипломати прийшли до рішення, що до середини 2014 хімічну зброю буде утилізовано.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: