fbpx
Футбол

«”Шахтар” вже обіграли, можливо, зможемо відібрати очки і у “Динамо”», – Бартулович

Півзахисник львівських «Карпат» Младен Бартулович поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з «Динамо». Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Карпати» пройде в Києві на полі НСК «Олімпійський».

Зокрема, Бартулович розраховує на успішний результат матчу з «Динамо» після перемоги над «Шахтарем» у Львові в останньому турі.

«Футбол така річ, де все можливо», – заявив хорват.

За його словами, сильна сторона «Карпат» – це колективна гра. Саме за рахунок колективної гри команді вдається досягати результату. Незважаючи на це, міркує Бартулович, в Києві « Карпатам» точно «буде туго». Всі чудово розуміють, що київське «Динамо» – це гранд та багаторазовий чемпіон України. Нехай зараз «біло -сині» переживають не найкращі часи, але все одно «Динамо» залишається сильним клубом. До того ж у літнє міжсезоння до Києва приїхало кілька висококваліфікованих футболістів, розповів хорват.

На думку Бартуловича, «Динамо» налаштовується на матч з «Карпатами» дуже серйозно, адже їм є, що втрачати: початок сезону кияни почали не кращим чином, тому сьогодні будуть грати на максимальних обертах.

«Але нічого, «Шахтар» ми вже обіграли, можливо, зможемо і у «Динамо» очки відібрати», – підсумував Бартулович.

За матеріалами: championat.com 

Читайте також: