fbpx
Новини світу

Кенійські військові почали спецоперацію проти бойовиків у торговому центрі

Військові Кенії 22 вересня почали атаку проти бойовиків, що захопили заручників у торговому центрі в Найробі. Про це повідомляють ЗМІ.

Кенійські військові обіцяють заарештувати або знищити терористів, що залишилися, відзначають журналісти.

Як додають ЗМІ, відразу після того, як солдати знялися зі своїх позицій, в торговому центрі почалася інтенсивна перестрілка. Вона тривала не менше тридцяти секунд. Про інші подробиці військової операції поки не повідомляється. За інформацією влади, в торговому центрі продовжують знаходитися від 10 до 15 бойовиків.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Між тим Міністерство внутрішніх справ Кенії уточнило кількість загиблих. Їх кількість зросла до 43 осіб. Поранених, за інформацією "Червоного хреста", налічується більше двох сотень людей.

Серед жертв бойовиків опинилися іноземці. Журналісти повідомляли про двох убитих канадців, серед яких був дипломат, і про двох загиблих французів. За інформацією ЗМІ, серед поранених є четверо громадян США і кілька британців. Також, як повідомив раніше кенійський президент Ухуру Кеньятта, серед убитих виявилися кілька членів сім’ї глави держави.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: