fbpx
Новини світу

У Москві пройде “День без автомобіля”

У неділю в російській столиці пройде "День без автомобіля", в ході якого москвичі і гості мегаполісу зможуть відвідати кінотеатр, бібліотеку і ярмарок прямо в спеціальних автобусах, які будуть курсувати вулицями Москви.

"У неділю в рамках заходу "День без автомобіля" в період з 12:00 до 18:00 Рождєствєнський, Чистопрудний, Стрєтенський, Покровський і Яузський бульвари тимчасово стануть пішохідними. Кожен бажаючий зможе знайти заняття до душі: на початку кожного бульвару будуть розміщені пункти прокату велосипедів, самокатів, роликів, сігвеїв", – розповів співробітник прес-служби.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У прес-службі столичного департаменту транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури розповіли, що в цей день будуть організовані тематичні екскурсії московськими вулицями, а любителі активного відпочинку зможуть взяти участь у велоекскурсіях бульварами, в ході яких дізнаються цікаві факти про історичні місця столиці.

Шанувальники подібного способу життя зможуть також «повболівати» за учасників професійної велогонки, яка пройде на Яузському бульварі. "Спеціально до цієї дати ГУП "Мосгортранс" випустив партію проїзних квитків з символікою заходу в кількості 300 тисяч", – розповів співробітник прес-служби слова керівника департаменту Максима Ліксутова і повідомив, що дані квитки можна буде придбати за 50 % вартості.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Вартість проїзду за даними квитками буде на 50 % нижчою, ніж зазвичай, тобто 13 рублів. Це прекрасний подарунок усім, хто користується наземним міським транспортом", – сказав він.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: