fbpx
Без категорії

У Москві завершилися Міжнародні парламентські ігри

Сьогодні, 22 вересня, відбувся заключний гала-матч Міжнародних парламентських ігор, які проходили в Москві з 20 вересня. Переможцем протистояння стала команда депутатів Держдуми РФ, перегравши «збірну світу» з рахунком 10:8.

Незважаючи на те що цей поєдинок носив товариський характер, пристрасті на ігровому полі розгорталися неабиякі, ніхто не збирався програвати в запеклій боротьбі. «Та яка там дружня гра. Спочатку всі один одному посміхаються, але потім готові "штрикнути ножем" в будь-який момент», – розповів після гри один з кращих тенісистів світу, депутат Державної думи РФ Марат Сафін. Зазвичай, зазначив російський парламентарій, такі ігри закінчуються дружбою, але сьогодні «обійшлося, ми перемогли». Дублем у ворота «збірної світу» відзначився перший заступник голови Держдуми, президент ДКР, член МОК Олександр Жуков, а обслуговував поєдинок глава департаменту суддівства та інспектування Російського футбольного союзу Роберто Розетті.

Урочиста церемонія закриття Міжнародних парламентських ігор відбудеться сьогодні ввечері у Великому Кремлівському палаці.

Міжнародні парламентські ігри (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: