fbpx
Футбол

Карло Анчелотті: Штрафні в “Реалі” виконуватиме Роналду, іноді – Бейл

Головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті розповів про те, хто буде відповідати за виконання стандартних положень в його команді.

«Кріштіану Роналду відмінно виконує штрафні удари, він і буде нашим першим вибором. Іноді бити штрафні буде Бейл, також пробити може і Ді Марія. Але перший вибір – це Роналду, а потім вже ці двоє», – заявив італієць.

На питання про те, чи відчуває він на собі тиск, маючи у складі своєї команди Бейла та Роналду, тренер «Реала» відповів: «Навпаки, я відчуваю його все менше, знаючи, що в моєму розпорядженні такі сильні футболісти».

Анчелотті запевнив, що у Гарета Бейла не буде ніяких проблем з адаптацією в команді. Взагалі, зазначив тренер, Бейл – спокійний хлопець, він вже встиг налагодити хороші стосунки з партнерами.

Свої коментарі обстановки в «Реалі» дав і Анхель Ді Марія. Зокрема, аргентинець розповів, чому вирішив залишитися в «Реалі», незважаючи на активний інтерес з боку декількох європейських команд. Ді Марія підкреслив, що «Реал» завжди купує футболістів, але іноді керівництво клубу попросту забуває про гравців, які вже є в розташуванні клубу.

За матеріалами: sports.ru, isport.ua

Читайте також: