fbpx
Футбол

Ультрас «Динамо» (Київ) звернулися до команди через провальні результати

Ультрас київського «Динамо» розмістили звернення до столичної команди у зв’язку з останніми невдалими результатами.

У повідомленні сказано, що ультрас завжди з повагою ставляться до кольорів  «Динамо», до великої історії клубу. У русі фанатів «Динамо» цінуються і культивуються «справжні динамівські якості»: цілеспрямованість, мужність, прагнення досягти високих результатів, рішуча боротьба з труднощами на шляху до мети.

«Якщо ти граєш у «Динамо» – ти повинен не тільки викладатися на 120% на полі, а й постійно прогресувати. А якщо ти вболіваєш за «Динамо» – ти повинен бути кращим на трибуні стадіону та поза нею. Якщо ти працюєш у «Динамо» – ти повинен повністю віддаватися себе клубу заради перемоги в кожному матчі, в кожному турнірі», – сказано в повідомленні ультрас.

Такі слова не є юнацьким максималізмом, це – ідеологія. Саме завдяки цій ідеології київське «Динамо» і отримало свої найгучніші перемоги і світове визнання, впевнені фанати.

«Сьогоднішнє «Динамо» – це наш біль», – заявили ультрас.

Їм боляче спостерігати, як «Динамо» програє матч за матчем, отримує поразки від клубів, досягнення і титули яких всі разом менші за ті трофеї, які мають «біло -сині».

«Ми чудово розуміємо тих футболістів сьогоднішнього " ​Динамо", які повністю викладаються на полі, але змушені за свою гру вибачатися перед уболівальниками. Однак відчайдушних зусиль декількох футболістів, навіть найталановитіших і відданих, недостатньо для перемог», – упевнені «активні» фанати «Динамо»

На їх думку, недостатньо лише витрачати гроші на купівлю гравців, не цікавлячись результатами своєї команди. Крім того, недостатньо освистувати «Динамо» на стадіоні та викладати повідомлення на адресу клубу в Інтернеті.

«Ми нікому і ніколи не дозволяли і не дозволимо безкарно ображати і ганьбити наше «Динамо»», – попередили ультрас «біло -синіх».

У своєму повідомленні ультрас зажадали від усього колективу «Динамо» рішучих змін, а не подальших розмов і вибачень.

«Ми щиро сподіваємося на те, що нам не потрібно буде вдаватися до радикальних дій, щоб припинити той сором, який сьогодні спостерігає багатомільйонна сім’я вболівальників «Динамо». Однак наше терпіння – не безмежне, і не потрібно його випробовувати. Боріться до останнього або знімайте форму «Динамо» і йдіть!», – підсумували ультрас київського клубу.

За матеріалами: wbc.kiev.ua

Читайте також: