fbpx
Футбол

«Сподіваюся, Швецов перестане знущатися над грою», – гендиректор «Таврії»

Вчора «Таврія» у матчі 10-го туру чемпіонату України в Сімферополі поступилася харківському «Металісту». Варто відзначити, що зустріч сімферопольців з харків’янами добре запам’яталася моментом на 71-й хвилині. У тому моменті захисник «Металіста» штовхнув Юрія Путраша у штрафному майданчику своєї команди. Незважаючи на цей фол, від головного судді ніякого покарання харків’яни так і не понесли.

«Якщо це не пенальті, то тоді що?», – обурюється генеральний директор «Таврії» Олександр Бойцан.

Генеральний директор «Таврії» висловив подяку всім сімферопольським уболівальникам, які підтримують «Таврію» у нинішній непростій ситуації.

«Розумію їх обурення, яке пов’язане з потворним суддівством у матчі з харківським "Металістом"», – додав Олександр Бойцан.

Незважаючи на це, зазначив генеральний директор «Таврії», він з повагою ставиться з харківської команди, не "применшує" сили віце -чемпіонів України.

«Бажаю їм добитися намічених цілей. Але мені здається, що такий арбітраж – це ведмежа послуга лідеру українського чемпіонату», – заявив генеральний директор клубу.

Крім того, Бойцан звернувся особисто до куратора суддівського корпусу України Колліни: «Знаю, що він – професіонал з великої літери і не залишить без уваги кричуще суддівство Віктора Швецова. Сподіваюся, що цей арбітр перестане знущатися над грою, яку люблять мільйони людей, і в результаті отримає за заслугами!».

На думку гендиректора «Таврії», в моменті, який мав місце на 71-й хвилині, суддівська бригада вчинила упереджено.

«Кажу "арбітри", тому що і боковий суддя, і помічник за воротами перебували в прекрасних позиціях і бачили порушення», – підсумував гендиректор.

Нагадаємо, що матч «Таврія» – «Металіст» закінчився з рахунком 0:3. Марко Девіч оформив дубль.

За матеріалами: sctavriya.com

Читайте також: