fbpx
Політика

Російський уряд буде посилювати контроль за обігом продуктів з ГМО

Російський президент Володимир Путін дав уряду доручення до листопада цього року розробити законодавчі поправки щодо посилення контролю за обігом продуктів з вмістом компонентів з генетично модифікованих організмів – аж до встановлення заборони на ввезення в РФ подібних продуктів.

Як повідомили на сайті Кремля, відповідне доручення глави держави було підписано за підсумками наради з соціально-економічного розвитку Ростовської області.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

"Уряду Російської Федерації представити пропозиції щодо внесення до законодавства Російської Федерації змін, спрямованих на посилення контролю за обігом продуктів, що містять компоненти, отримані з генетично модифікованих організмів, а також про можливість встановлення заборони на ввезення в Російську Федерацію подібних продуктів", – йдеться в повідомленні. Уряду доручено в найкоротший термін розробити і вжити заходів для того, щоб захистити російський ринок від генно – модифікованих продуктів.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: