fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Після матчу ЦСКА-“Спартак” затримали більше 60 вболівальників

Після закінчення матчу між ФК «Спартак» і ЦСКА, що пройшов на московському стадіоні "Локомотив", затримали більше шістдесяти футбольних фанатів, які влаштували безлади. "Після матчу затримали більше 60 вболівальників за різні правопорушення, зокрема провокації і підбурювання до масової бійки", – повідомили представники прес-служби Центру спеціального призначення поліції Москви.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Поліція не допустила ніяких серйозних інцидентів під час матчу, підкреслили співробітники МВС. Правоохоронці спростували поширену інформацію про бійку, що нібито відбулася під час футбольного дербі на трибунах.

Нагадаємо, під час протистояння армійців і «Спартака» в рамках чемпіонату Росії з футболу фанати «червоно -білих» пробралися в VIP-ложу на Північній трибуні "Локомотива" і закидали палаючими фаєрами вболівальників ЦСКА. Фанати армійців  спробували відповісти кривдникам, придушуючи опір стюардів. Співробітники охорони стадіону були змушені застосувати силу, в результаті кілька людей отримали травми різного ступеня тяжкості.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Заворушення під час матчу ЦСКА-"Спартак" (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: