fbpx
Кінотеатри

Фестиваль “Послання до людини” стартував у Санкт-Петербурзі

Честі відкрити 23-й кінофестиваль документальних фільмів «Послання до людини», що стартував у Санкт-Петербурзі, удостоївся австрійський постановник Ульріх Зайдль, який починав свою кар’єру як режисер документального кіно. Він вистрілив з гармати з Наришкінського бастіону Петропавлівської фортеці, проголосивши початок міжнародного кіноогляду.

«Послання до людини» – один з найстаріших кінофестивалів. У його програму входять як повнометражні, так і короткометражні документальні фільми, крім того, глядачам будуть представлені анімаційні картини. Головою журі кінофоруму цього року є режисер Міра Наїр, що зняла стрічки «Весілля в сезон дощів», «Ярмарок марнославства», «Сезон дощів» і «Амелія». Фільмом-відкриттям фестивалю «Послання до людини» стане номінант Берлінського кіноогляду, фільм «Епізод з життя збирача заліза». А в заключний день міжнародного кінофоруму покажуть картину «Танець реальності».

Вже відомий лауреат премії в номінації «За внесок у кінематограф» – її отримає режисер Ульріх Зайдль. Робота австрійського автора «Ісус, ти знаєш» буде представлена ​​глядачам вже сьогодні ввечері.

"Послання до людини" (відео):

За матеріалами: kinopoisk.ru

Читайте також: