fbpx
Кінотеатри

Бекмамбетов підписав контракт на зйомки римейку “Бен-Гура”

У Голлівуді в останні роки розгорнувся справжній бум на біблійні сюжети. Досить згадати гучні фільми «Ной» в постановці Даррена Аронофскі, «Вихід», режисером якого виступив Рідлі Скотт. Тепер до зіркової компанії приєднався автор "Дозорів" – російський режисер і продюсер Тимур Бекмамбетов, що задумав зняти сучасну версію «Бен – Гура».

Про свої плани Бекмамбетов заявив ще минулого місяця, і ось днями прийшла офіційна інформація про те, що режисер і компанія MGM підписали угоду.

Роман Лью Уоллеса «Бен – Гур» був написаний в 1880 році. У свій час він поступався з продажу тільки Біблії, а потім опустився на третю сходинку, пропустивши вперед «Віднесених вітром».

Сценарій нової версії «Бен – Гура» напише Кіт Кларк, він обіцяє зробити картину «більш пригодницькою, додати більше динаміки і екшену і зменшити кількість філософських дум і нотацій». За словами продюсерів стрічки Шона Деніела і Джонні Левіна, завдання Бекмамбетова – зробити грандіозний блокбастер. Для цих цілей вони виділять режисерові ні багато ні мало – 100 000 000 доларів.

"Бен-Гур" (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: