fbpx
Кінотеатри

Голлівудська версія “Мисливців на тролів” вийде в постановці Ніла Маршалла

Продюсери Кріс Коламбус і Майкл Барнатан, що просували першу частину «Гаррі Поттера», уклали договір з Нілом Маршаллом на постановку голлівудського ремейка «Мисливців на тролів».

Фільмографія Маршалла поки включає в себе не занадто велику кількість стрічок, але кожна з них мала успіх у прокаті, досить згадати «Псів – воїнів», «Судний день», кілька епізодів «Ігри престолів», «Центуріон». Продюсери сподіваються, що «тролі» у постановці Маршалла будуть користуватися не меншою увагою публіки.

Оригінальна версія «Мисливців на тролів» з’явилася в Норвегії в 2010 році, режисером картини виступив Андре Овредала. За сюжетом група норвезьких студентів – кінематографістів дізнається про існування гігантських тролів і відправляється на їхні пошуки.

«В оригіналі є такі сцени, які американська аудиторія ніколи не бачила. Ми хочемо показати американцям ці неймовірні кадри», – розповів один з продюсерів голлівудського ремейка. Бюджет нової картини про тролів становить 25 000 000 доларів. Виробництво картини почнеться вже на початку наступного року.

"Мисливці на тролів". Норвезька версія (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: