fbpx
Футбол

Бернард починає розуміти філософію гри “Шахтаря” – Луческу

Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу оцінив ігрові якості новачка Бернарда та інших новобранців «гірників», які проявили себе у вчорашньому протистоянні в 10-му турі Прем’єр-ліги з «Ворсклою».

Нагадаємо, що в матчі з «Ворсклою» бразилець з’явився у стартовому складі на полі «Донбас Арени». Крім того, Бернард записав на свій рахунок одну гольову передачу, яку зробив на іншого дебютанта «Шахтаря» – Факундо Феррейру.

«Подобається, як він все сприймає. Все-таки Бернард вже 2 тижні з командою, починає розуміти філософію нашої гри», – розповів наставник «Шахтаря».

Крім того, Мірчі Луческу подобається темп, з яким Бернард долучається до «філософії гри» «Шахтаря».

Румун згадав також Фреда, який в матчі з «Ворсклою» зіграв досить переконливо на позиції опорного хавбека. Наставник «Шахтаря» відзначив, що непогано виглядав і Фернандо. Хоча принципи гри «Шахтаря» у захисті виконують ще не всі новачки. На думку Луческу, для першого матчу і Факундо Феррейра виглядав досить непогано.

«Команда потребувала такої агресії, з якою Феррейра діяв у штрафному майданчику. Сподіваюся, що він своєю грою на футбольному полі чинитиме тиск на Луїса Адріано», – підсумував румунський наставник.

За матеріалами: vorskla.com.ua

Читайте також: